Skip to main content

Offerte aanvragen Dutch Art Room Rotterdam

Jouw Idee, Onze Kleuren
Of je nu een sprankelende brainstormsessie, een energieke workshop of een inspirerende vergadering in gedachten hebt, jij schetst de wensen en wij vullen ze met kleur in.

Offerte Aanvragen
Wil je een duidelijk beeld van wat we voor jou kunnen betekenen? Het begint allemaal met jouw visie. Vraag eenvoudig een offerte aan via deze pagina. Geef ons een inkijkje in jouw wensen, en wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte. En natuurlijk, geheel vrijblijvend.

Direct Contact?
Heb je tussendoor vragen of behoefte aan een snelle penseelstreek? Voel je vrij om ons te bellen op +31(0) 85 060 0544 of stuur een e-mail naar rotterdam@dutchartroom.com. We doen ons best om binnen 24 uur jouw canvas van een antwoord te voorzien.

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd
:
DRANK
BREAKFAST
LUNCH
HAPJES
BUFFETTEN
SO SWEET
SNACKS
EXTRA BIJHUREN
Naam

Dutch Art Room

Waar de kracht van kunst en de ambitie van professionals samenkomen. In deze levendige omgeving borrelen jouw ideeën op en transformeren ze tot heldere visies.

FOOD & DRINKS – MENU

Bekijk de Food & Drinks Menu van Dutch Art Room.

The Menu

HEB JE EEN VRAAG?

Wij helpen je graag verder

Bel: 085 060 0544

STUUR EEN E-MAIL

Rotterdam@DutchArtRoom.com

Meer informatie over Vergaderlocatie Rotterdam

Elke vergadering kan een uniek meesterwerk zijn, vol kleur, energie en creativiteit. Jouw visie is onze inspiratiebron, en samen kunnen we een inspirerende ervaring creëren in de Dutch Art Room.