Skip to main content

Trainingslocatie Rotterdam

Geef jouw training in een kunstatelier;

een inspirerende omgeving die van alle gemakken voorzien is.

Art Room wordt gekenmerkt door een inspirerende sfeer, die al je zintuigen prikkelt. Wij creëren graag de ideale setting speciaal voor jou.

Trainingen bij Dutch Art Room

Plaats tot wel 50 personen
Goed bereikbaar met auto en o.v.
Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar
Gastheer/vrouw aanwezig
Catering op maat; vers en natuurlijk
Van alle gemakken voorzien

Trainingslocatie Rotterdam

Inspirerende trainingslocatie Rotterdam

Op zoek naar een trainingslocatie Rotterdam?
Trainigslocatie Rotterdam Dutch Art Room is gevestigd in het kunstatelier van artiest Edgar Simoni. Het is een inspirerende ruimte van 100m2 met plafonds van bijna 4 meter hoog en prachtige lichtinval. Deze creatieve trainigslocatie in Rotterdam is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Dit komt doordat wij de opstelling van stoelen en tafels kunnen aanpassen. Zo biedt de ruimte comfortable plaats aan 22 personen in een vergaderopstelling, maar ook voor 48 personen in een theateropstelling.

Onze gastheer/gastvrouw verwelkomt jou en je gasten tijdens de trainingen met heerlijke verse koffie, thee, munt en gemberthee. Ook dragen wij de zorg over de gehele training, door middel van het verzorgen van koffie en thee, vers fruit, gekoeld water, ontbijt, lunch en heerlijke gebakjes.
Dutch Art Room beschikt over alle nodige hulpmiddelen om de training een onvergetelijke en leerzame ervaring te maken. Alle faciliteiten zijn al aanwezig in de ruimte of simpel te huren, zodat je zelf niks mee hoeft te nemen.

Trainingslocatie Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Voor de mensen die met de auto komen, zijn er altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
Verder beschikken wij over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer, flip-overs, sound system en een creative toolkit. Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke gastheer of gastvrouw en samenwerkingen met de beste food partners uit Rotterdam, zorgen we er samen voor dat Dutch Art Room het beste uit jullie team en dag zal halen.

Trainingslocatie Rotterdam 3