Skip to main content

Vergaderen bij Edgar Simoni

Vergaderen in een huiselijke sfeer? Betreed het leven van een artiest in het appartement van de kunstenaar. De vergaderlocatie Rotterdam, gelegen in het centrum van Rotterdam, kan worden geboekt voor bedrijfsactiviteiten zoals vergaderingen en trainingen. Deze locatie bevindt zich in het appartement studio van Edgar Simoni. Hier kun je ontspannen vergaderen in een huiselijke omgeving, omringd door creatieve uitingen waar je ook kijkt.

De interieurstijl is eclectisch en er heerst een ontspannen sfeer, met verschillende banken en comfortabele stoelen. Deze ruimte is uitermate geschikt voor creatieve ontmoetingen om het beste uit je team te halen en is geschikt voor kleine groepen tot 20 personen

Kleinschalige vergaderlocatie Rotterdam huiselijk

De locatie biedt:

  • Een unieke en inspirerende omgeving: Omringd door kunstwerken en met een eclectische interieurstijl, stimuleert deze ruimte creativiteit en innovatie.
  • Een ontspannen sfeer: Comfortabele banken en relaxte stoelen zorgen voor een ongedwongen sfeer, waardoor je je optimaal kunt concentreren op je vergadering.
  • Alle faciliteiten: De ruimte is uitgerust met alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer, projectiescherm, wifi en koffie- en theevoorzieningen.
  • Een centrale locatie: De locatie is gelegen in het centrum van Rotterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Kleinschalig vergaderruimte Rotterdam Home of an artist

Vergaderlocatie is perfect voor:

  • Kleine groepen tot 20 personen: De ruimte is geschikt voor kleine groepen, waardoor je in alle rust en privacy kunt vergaderen.
  • Creatieve brainstormsessies: De inspirerende omgeving is perfect voor creatieve sessies en workshops.
  • Bedrijfstrainingen: De locatie biedt een unieke setting voor trainingen en workshops die je team zullen inspireren.
Vergaderen bij een kunstenaar in Rotterdam centrum

Vergaderlocatie Rotterdam Centrum

TELEFONISCH CONTACT

MAIL CONTACT

rotterdam@dutchartroom.com

Dutch Art Room locaties

Vergaderlocatie Rotterdam Atelier

Vergaderen in een kunstatelier in Rotterdam

Vergaderlocatie Den Haag the Gallery

Vergaderen in een kunstgalerie in Den Haag