Skip to main content
Vergaderruimte huren Rotterdam

Vergaderruimte huren Rotterdam:

Dutch Art Room – Creativiteit en Inspiratie Samenkomen

Ben je op zoek naar een unieke vergaderruimte in Rotterdam waar creativiteit en inspiratie tot leven komen? Dutch Art Room biedt meer dan alleen een locatie; we bieden een kunstatelier waar ideeën gedijen en kunst bloeit. Ontdek waarom wij dé plek zijn voor vergaderingen in Rotterdam.

Onze Vergaderruimte in Rotterdam

Onze vergaderruimte in Rotterdam biedt plaats aan 3 tot 48 personen en beschikt over alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst:

Gastheer/vrouw voor persoonlijke service
Flipover en Whiteboard voor brainstormsessies
Sonos Sound System voor de juiste sfeer
Snelle WIFI (500 mb/s) voor naadloze connectiviteit
Catering op maat; vers en natuurlijk
Beamer en Presentatiedisplay voor indrukwekkende presentatie
Livestream set voor virtuele evenementen
Toespraak set voor inspirerende toespraken
Een Inspirerende Omgeving

Onze ruimte is doordrenkt met kunst en biedt een inspirerende en uitdagende omgeving. Hoge plafonds, een open ruimte en een kleurrijke ambiance stimuleren creativiteit en openheid. Kunstwerken, zowel oudere stukken als de nieuwste creaties in wording, omringen je en ademen kunst.

Diverse Toepassingen

Dutch Art Room is ideaal voor diverse evenementen, waaronder vergaderingen, trainingen, cursussen, lezingen, workshops, design sprints, meetups, foto- en videoproducties, en zakelijke evenementen. Onze veelzijdige ruimte past perfect bij creatieve geesten en zakelijke professionals.

Catering op Maat

Goed eten is essentieel voor succesvolle bijeenkomsten. Daarom bieden wij cateringopties op maat, variërend van bescheiden tot uitgebreid, met een scala aan dranken en heerlijke hapjes. We werken samen met de beste bedrijven in Rotterdam om verse en smakelijke gerechten te leveren.

Gemakkelijk Bereikbaar met Parkeergelegenheid

Onze locatie is gunstig gelegen in Rotterdam en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bovendien bieden we voldoende parkeergelegenheid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeren.

Flexibele Huuropties in Rotterdam

Bij Dutch Art Room begrijpen we dat geen enkel evenement hetzelfde is. Daarom bieden we flexibele huuropties aan, variërend van per uur tot halve dag, volle dag of avondverhuur. Ontdek onze tarieven:

Halve dag: vanaf € 371,-
Volle dag: vanaf € 648,-
Avond: vanaf € 245,-
Offerte Aanvragen

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor onze vergaderruimte in Rotterdam kun je gebruikmaken van ons eenvoudige offerte aanvraagformulier. Uiteraard kun je ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Dutch Art Room kijkt ernaar uit om jouw vergadering in Rotterdam tot een inspirerend succes te maken.

Welkom bij Dutch Art Room, waar inspiratie tot leven komt – jouw keuze voor vergaderruimte huren in Rotterdam.

Offerte aanvragen

Vergaderen in een kunstatelier;

een openminded omgeving waar vaste patronen verbroken worden.

Een openminded omgeving waar vaste patronen verbroken worden.