Skip to main content

Als je op zoek bent naar een unieke locatie voor jouw vergadering in de prachtige stad Rotterdam, dan kun je uitkomen bij Dutch Art Room Rotterdam. Wat de locatie in Rotterdam uniek maakt, is dat in de ruimte waar bedrijven kunnen vergaderen en samenkomen, een echt atelier is. De ruimte is volledig ingericht voor vergaderingen met alle benodigde voorzieningen voor bedrijven om er een inspirerende vergadering te laten plaatsvinden.

De ruimte is hoog en open en omringd door schilderijen en kunst. Met de lekkerste espresso’s en cappuccino’s worden je smaakpapillen aan alle kanten geprikkeld. De lunch bestaat uit heerlijke verse en 100% natuurlijke broodjes die 48 uur rijzen met het brood van Jan Bussing uit Rotterdam. Met beleg dat door ons zelf is samengesteld.

Stap binnen in onze wereld, een wereld die bestaat uit dromen en fantasie, waarin alles mogelijk!

Vergaderlocatie rotterdam zitgedeelte Dutch Art Room Rotterdam
Vergaderlocatie rotterdam zitgedeelte Dutch Art Room Rotterdam

Tips voor een succesvolle vergadering:

Als je een vergadering wilt laten plaatsvinden in Rotterdam bij Dutch Art Room, heb je hier enkel tips en tricks om je vergadering te laten verlopen zoals je dat voor ogen hebt.

Datum: Het begint al bij de aanvraag om te weten welke dag je wilt gaan vergaderen, zodat we de beschikbaarheid kunnen garanderen bij onze locatie.

Kunst op vergadertafels in Rotterdam
Kunst op vergadertafels in Rotterdam

Opstelling: Denk aan een open opstelling, zoals een kring van stoelen zonder tafels, of juist een boardroom opstelling zodat je kunt vergaderen aan een lange tafel. Welke opstelling je ook kiest, deze is afhankelijk van het doel van je vergadering. Wil je creatief gaan brainstormen, dan is een minder traditionele opstelling aan te raden, zoals plaatsnemen bij ons in de chillhoek, waar je heerlijk kunt zitten op onze bankjes en zitzakken.

Dieetwensen: Als optie bieden wij een heerlijke lunch aan bij elke vergadering. Hierbij is het belangrijk te checken of er eventuele allergieën en wensen zijn van de gasten, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat iedereen kan genieten van de lunch. Zijn er mensen die geen vlees eten of specifieke producten niet lusten, zoals tomaten, noten, dan horen wij dit graag.

Lekker koffie bij vergaderlocatie Rotterdam
Lekker koffie bij vergaderlocatie Rotterdam

Keuze voor melk, zoals wij die gebruiken voor het bereiden van cappuccino’s, flatwhites en café macchiato. Denk hierbij aan het gebruik van havermelk of lactosevrije melk.

Voor een grotere groep kan het handig zijn om een toespraaksysteem bij te huren, zodat iedereen de vergadering goed kan volgen en meedoen.

Ook kan je denken aan het huren van extra audiovisuele apparatuur zoals:

  • Beamer met scherm.
  • Een interactief presentatiedisplay.
  • Toespraaksysteem met microfoons en speaker.
  • Livestream set; een belangrijke vergadering en er zijn gasten die er niet bij kunnen zijn. Je kan overwegen om de vergadering bij ons in de Dutch Art Room in Rotterdam te streamen, zodat iedereen er digitaal bij kan zijn. Geef je voorkeuren aan en wij zullen ervoor zorgen dat er een livestream set geïnstalleerd en klaar staat om gebruikt te worden.

Vergeet niet zelf mee te nemen:

  • De benodigde kabels voor het aansluiten van je apparatuur op het scherm voor je presentatie.

Creatief denken workshop

Begin of sluit je vergadering creatief af met een workshop in onze inspirerende omgeving. Stimuleer creatief denken en innovatie met een workshop op maat.

Waar vind je een ruimte waarin je jezelf kunt zijn en de grenzen kan verleggen om resultaten te boeken met je team die niet voor de hand liggen?

Vergaderlocatie Dutch Art Room Rotterdam.

Kom in contact:

TELEFONISCH CONTACT: 085 060 0544 / 06 149 661 51

MAIL CONTACT: Rotterdam@DutchArtRoom.com

Of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie: