Skip to main content

Een ruimte om te vergaderen in Rotterdam

Kom samen in een ruimte in Rotterdam waarin je elkaar beter kunt begrijpen, waar je de vrijheid hebt om de beste versie van jezelf te zijn zonder beperkingen van buitenaf. Een ruimte om te creëren, waar twee werelden samenkomen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. De idee van Dutch Art Room is om je uit te dagen, om nieuwe en onbekende wegen naar creatieve oplossingen te verkennen. Een vergadering draait om communicatie tussen individuen, elk met een eigen visie, ervaringen en belevenissen. Collega’s komen samen om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen, om problemen op te lossen door verschillende perspectieven samen te brengen en zo nieuwe originele ideeën te genereren.

De Vergaderruimte in Rotterdam van Dutch Art Room
De Vergaderruimte in Rotterdam van Dutch Art Room

Rotterdam

Rotterdam, de kleurrijke stad aan de Maas, bevolkt door echte mensen. Hier geldt niet praten maar doen, vol van creativiteit en onbeperkte energie. Verschillende werelden, ideeën en culturen smelten hier samen, werken samen en respecteren elkaar. Rotterdam denkt in mogelijkheden, wat de stad haar energie en sprankeling geeft. Ik hou van deze rauwe stad die van buitenaf moeilijk te begrijpen is, maar waarvan je de energie alleen kunt voelen als je er bent.

vergaderruimte in Rotterdam die anders is
Vergaderruimte in Rotterdam die anders is dan anders

Een vergaderruimte in Rotterdam die anders is dan anders

In het prachtige Rotterdam, de stad die anders is dan alle andere, vind je ook een vergaderruimte die anders is dan alle andere vergaderruimtes. Deze ruimte leeft, groeit en bloeit en geeft een gevoel van onbegrensde mogelijkheden. Hier in Rotterdam kun je vrij vergaderen en samenkomen met je team, midden in een ruimte waar creatie plaatsvindt. Een authentiek kunstatelier waar je kunt vergaderen in Rotterdam en waar alle voorzieningen aanwezig zijn, van high-tech apparatuur tot geluidsinstallatie en flip-overs.

vergaderruimte Rotterdam Dutch Art room
Zithoek Vergaderruimte Rotterdam Dutch Art room

Kenmerken van de vergaderlocatie in Rotterdam

  • De vergaderruimte beslaat 100m2.
  • Er is ruimte voor 50personen in theateropstelling en voor 26 personen in boardroomopstelling.
  • Alle voorzieningen zijn aanwezig om een vergadering succesvol te laten verlopen.
  • Geniet van de lekkerste koffie!
  • Extra geluidsapparatuur en beeldmateriaal voor presentaties zijn beschikbaar.
  • Een eigenzinnige en natuurlijk lekkere lunch wordt verzorgd bij elke vergadering.
  • De locatie is gemakkelijk en goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.
de vergaderlocatie in Rotterdam
Vergaderlocatie in Rotterdam

Wil je bij ons komen vergaderen in Rotterdam? Vraag dan nu een offerte aan voor onze vergaderruimte of lees meer op onze website: vergaderruimte huren Rotterdam

Contactinformatie Dutch Art Room I Rotterdam

TELEFONISCH CONTACT

085 060 0544
06 149 661 51

MAIL CONTACT

Rotterdam@DutchArtRoom.com