Skip to main content

Een onverwachte start:
Vergaderlocatie Rotterdam Dutch Art Room begon met een verzoek van een vriend om zijn 1-jarig jubileum te vieren in onze unieke ruimte. Sindsdien is de studio van Edgar Simoni, waar hij werkt en droomt, op gezette tijden beschikbaar voor evenementen en vergaderingen. Buiten deze tijden is het de creatieve werkplek waar Edgar zijn magie tot leven brengt.

 1. Vergaderlocatie met een watertaxi-halte:
  Dutch Art Room is super goed bereikbaar met de Watertaxi! Stap uit bij halte Piekstraat (24) op loopafstand van onze locatie. Een unieke ervaring: Schuur met collega鈥檚 over de Nieuwe Maas naar je vergadering in Rotterdam!

 2. Creatieve inspiratie tijdens je vergadering:
  Laat je creativiteit de vrije loop tijdens je vergadering! We zetten een canvas met verf en kwasten klaar, zodat jullie samen een kunstwerk kunnen cre毛ren. Dit unieke werk, beschermd met een vernislaag, wordt na afloop bij jullie op kantoor afgeleverd als een blijvende herinnering aan een inspirerende dag.

 3. Creatief denken workshop met Edgar Simoni:
  Combineer je vergadering of event met een leuke creatief denken workshop geleid door Edgar Simoni. Leer tijdens deze 2, 4 of 6 uur durende workshop anders te denken en de creativiteit in jezelf te herontdekken. Geen ingewikkelde theorie毛n, maar lekker met verf en kwast aan de slag!

 4. Gevestigd in een oude koffiebranderij:
  Wist je dat Dutch Art Room gevestigd is in de oude koffiebranderij van Nesle?
  Het pand heeft wellicht iets weg van een oud schoolgebouw, maar ademt de unieke sfeer van een voormalige koffiebranderij. De koffie die we serveren is wellicht iets lekkerder dan de koffie die hier vroeger gebrand werd 馃槈

 5. Priv茅 meeting of bespreking in een inspirerende omgeving Rotterdam:
  Dutch Art Room is de perfecte locatie voor een priv茅 meeting of bespreking in een kleine kring. De ruimte is dan geheel voor jou gereserveerd en onze host kan zich terugtrekken, waardoor je in alle privacy kunt vergaderen. Wij verzorgen graag de catering en drankjes voor jouw meeting.

 6. Dutch Art Room: meer dan een vergaderlocatie:
  Dutch Art Room is een unieke locatie in Rotterdam waar creativiteit centraal staat. Naast vergaderingen en workshops kun je hier ook terecht voor events, exposities, trainingen en fotoshoots.

 7. Je verjaardag vieren met vrienden en familie in Dutch Art Room:
  Steeds vaker worden er verjaardagen en kleine feestjes gevierd in Dutch Art Room. Je huurt de locatie af als een inspirerende en unieke feestlocatie in Rotterdam, en de rest wordt voor je verzorgd.

  Wil je een unieke ervaring? Overweeg dan een gezellige karaoke-avond of een Glow Party! Van apparatuur, muziek, drankjes tot de lekkerste hapjes, alles wordt geregeld.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je je feestje organiseren in Dutch Art Room? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.