Skip to main content

Vergaderlocatie Rotterdam

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor vergaderlocatie Rotterdam Dutch Art Room, is de volgende stap het bepalen van de ideale vergaderopstelling. Ga je voor een klassieke boardroom, een comfortabele zithoek of een theateropstelling voor een grote groep? In deze blog bespreken we de meest gekozen opstellingen en de voordelen van Dutch Art Room’s flexibiliteit.

Flexibiliteit in vergaderopstellingen

Een van de sterke punten van Dutch Art Room is onze flexibiliteit. We zijn niet gebonden aan standaardopstellingen. Heb je een uniek idee voor jouw vergadering? Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden om jouw visie te realiseren.

Vergaderlocatie Rotterdam Boardroom opstelling
Vergaderlocatie Rotterdam Boardroom opstelling

De Boardroom vergaderopstelling

De Boardroom opstelling is de meest gekozen optie voor vergaderingen in Rotterdam bij Dutch Art Room. De tafels staan in een gesloten rechthoek, waardoor alle deelnemers elkaar goed kunnen zien en contacteren. Deze opstelling is ideaal voor vergaderingen zonder presentaties op scherm. Er is voldoende ruimte om notities te maken. De Boardroom is geschikt voor 24 personen.

Vergaderlocatie rotterdam zitgedeelte Dutch Art Room Rotterdam
Vergaderlocatie rotterdam De Zithoek Dutch Art Room Rotterdam

De Zithoek: Comfortabel en ontspannen vergaderen

De Zithoek is een populaire keuze voor creatieve brainstormsessies en informele meetings. De verschillende zitmeubelen, zoals banken, fauteuils en zitzakken, creëren een relaxte en ontspannen sfeer. De kringopstelling bevordert openheid en interactie tussen de deelnemers. De Zithoek is perfect voor 2 tot 12 personen.

Vergaderlocatie Rotterdam Theater opstelling
Vergaderlocatie Rotterdam Theater opstelling

De Theater opstelling: Voor grote presentaties

De Theater opstelling is ideaal voor presentaties aan een groot publiek. De stoelen staan in rijen gericht naar een spreker of scherm. Deze opstelling biedt plaats aan 48 personen.

Meer dan alleen deze opstellingen

Dit zijn slechts enkele van de vele opstellingen die mogelijk zijn bij Dutch Art Room. We bespreken graag jouw wensen en bekijken samen de beste oplossing voor jouw vergadering. Neem contact met ons op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Dutch Art Room biedt een ruime keuze aan vergaderopstellingen, van klassieke tot creatieve settings. We denken graag met je mee om de perfecte opstelling te vinden voor jouw vergadering.