Skip to main content

Het is geen geheim dat ik dol ben op bananen. Bij binnenkomst in de vergaderlocatie de Dutch Art Room in Rotterdam is dat meteen duidelijk; je vindt bananen op de muren, tafels en stoelen. Waarom? Tja, daar is eigenlijk geen goede reden voor, behalve dat ik er dol op ben. Om te beginnen ben ik gek op de smaak. Bovendien zijn bananen het meest handige stuk fruit om mee te nemen als je onderweg bent. Je hebt er geen mes of ander gereedschap voor nodig; het enige wat je hoeft te doen is de schil te verwijderen. Zelfs je handen blijven mooi schoon na het eten van een banaan.

Naast alle praktische redenen vind ik bananen ook gewoon prachtig om naar te kijken. De mooie gele kleur en de fascinerende vorm maken me gewoon blij. Het is bijna alsof je vrolijk wordt van die mooie ronding 馃槈

Daarom heb ik besloten om bananen altijd standaard en zonder extra kosten op het menu te zetten. Dit betekent dat we bij elke vergadering in Rotterdam een schaal met bananen voor onze gasten klaar hebben staan. Waarom? Omdat er niets lekkerder is dan tussen de maaltijden door even van een banaan te kunnen genieten. Het geeft je net die extra energie om de dag vrolijk door te trekken.

Dus gratis bananen bij elke vergadering in Rotterdam, en natuurlijk zijn ook je eigen bananen van harte welkom 馃槈

Bananen bij elke vergadering Rotterdam Dutch Art Room
Bananen bij elke vergadering in Rotterdam bij Dutch Art Room