Skip to main content

Hallo kunstliefhebbers en creatieve geesten,

Ik ben Edgar Simoni, kunstenaar en eigenaar van Dutch Art Room in Rotterdam. Met veel passie deel ik graag mijn creatieve reis. Dutch Art Room is opgericht met de gedachte kunst en zakendoen dichter bij elkaar te brengen. Mijn studio staat open voor bedrijven voor vergaderingen, trainingen, enzovoort. Een bijzondere plek waar kunst en vergaderingen samenkomen. Sinds dit jaar, 2024, hebben wij een leuke nieuwe twist aan ons pakket toegevoegd, en daar wil ik jullie graag meer over vertellen.

Vandaag ga ik jullie meenemen naar een bijzondere plek waar kunst en vergaderingen samenkomen: de Dutch Art Room in Rotterdam.

Bij het reserveren van een vergaderruimte bij Dutch Art Room in Rotterdam krijg je niet alleen een plek om te overleggen; je stapt in een unieke gelegenheid voor inspiratie. Beeld je eens in: een leeg canvas op een schildersezel, omringd door een uitnodigend palet aan levendige verf en kwasten, wachtend op jouw artistieke touch.

Creatieve Vergaderingen Rotterdam in Dutch Art Room
Creatieve Vergaderingen Rotterdam

Voorafgaand aan elke geplande vergadering zetten wij een leeg canvas met alle benodigdheden klaar voor jou en je gasten. Het is een uitnodiging om even pauze te nemen van de formele zaken en jezelf onder te dompelen in de wereld van creativiteit. Hier, in deze ruimte, vervagen grenzen en kent innovatie geen beperkingen. Of je nu alleen bent of met collega’s deze creatieve reis aangaat, het zal ongetwijfeld een positieve vonk toevoegen aan de groepsdynamiek.

Na afloop wordt het gecreëerde kunstwerk voorzien van een beschermlaagje (transparante vernis) en aangeboden bij jullie op het werk of kantoor. Een geschenk van ons om je te herinneren aan de dag waarop je ontdekte dat je meer in je hebt dan je vaak denkt. Loslaten van wat je denkt dat je niet kunt, onthult de onbegrensde mogelijkheden die je in je draagt. Creatief denken leert je om in mogelijkheden te denken, waardoor je op oplossingen en creaties komt die je vooraf niet kon voorstellen.

Laat de stroom van verbeelding los en maak van jullie bijeenkomst een kleurrijk avontuur! Laat de penseelstreken van creativiteit een beeld van samenwerking en innovatie schilderen dat nog lang blijft hangen nadat de vergadering is afgerond.

Omarm de creatieve spirit van Dutch Art Room en ontdek de kunst van vergaderen op een onconventionele, inspirerende manier. Ik kijk uit naar de meesterwerken die jullie samen zullen creëren.

Dutch Art Room in Rotterdam biedt een unieke vergaderervaring.

  • Creëer samen kunst tijdens jouw vergadering.
  • Laat je inspireren door de kunstwerken in de ruimte.
  • Geniet van een flexibele en inspirerende omgeving.
  • Neem een blijvende herinnering mee naar huis.

Perfect voor:

  • Bedrijven die creatief willen denken.
  • Teams die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving.
  • Groepen die een unieke ervaring willen beleven.

Boek nu jouw vergadering in de Dutch Art Room!
Offerte aanvragen voor onze vergaderlocatie Rotterdam

creatief #vergaderen #rotterdam #kunst