Skip to main content

Hoe Dutch Art Room jouw vergadering verzorgt

Een blik achter de schermen

Elke vergadering is uniek. Daarom nemen we de tijd om al je wensen te bespreken, van de tafelopstelling tot de lunch en speciale dieetwensen. Op de dag zelf staat alles klaar zoals afgesproken, zodat jullie volledig kunnen focussen op de vergadering.

Vergaderruimte in Rotterdam Dutch Art Room
Vergaderruimte in Rotterdam Dutch Art Room

Een warm welkom bij Vergaderlocatie Rotterdam Dutch Art Room

Op de dag zelf zal bij binnenkomst de tafelopstelling voor de vergadering klaarstaan zoals afgesproken. De gasten worden verwelkomd door een van onze hosts, soms ben ik, Edgar, dat zelf. We ontvangen onze gasten altijd met iets lekkers, of het nu een zoetigheid is of iets hartigs. Ook bereiden we naar wens een heerlijke verse espresso, cappuccino, macchiato of een verse gemberthee.

Tussendoortjes en verfrissingen

Tijdens de vergadering zorgen we voor een ontspannen sfeer. Op onze buffettafel staan standaard glazen, water (plat en bruisend), chocolaatjes, koekjes en heerlijk fris fruitwater, meestal met een vleugje munt, limoen en komkommer, klaar voor tussendoor.

Verse koffie en thee tijdens jouw vergadering

Nadat de vergadering van start is gegaan, gaan wij verder met het opruimen en klaarmaken voor de volgende geplande pauze. Willen de gasten tussendoor nog iets drinken, dan kan dat. Op onze bar staat een belletje, waarmee onze host kan worden geroepen om speciaal iets voor je klaar te maken..

De koffie en thee bereiden wij altijd vers op bestelling klaar voor onze gasten tijdens een vergadering in Rotterdam.

Een smaakvolle lunch

Op het afgesproken tijdstip staat de lunch klaar, compleet met alle benodigde bestek en toebehoren. Ook klinkt er een prettig deuntje uit de speaker voor de pauzes tussen de vergaderingen door.

De lunch kan zo uitgebreid en speciaal worden bereid als gewenst. Om je een idee te geven van wat een gewone, lekkere lunch bij ons tijdens een vergadering inhoudt: belegde broodjes, waarvan twee soorten. Eén met Smashed avocado, tomaat en peterselie, en een ander met verse eiersalade, kaas, komkommer en veldsla. Ook zijn er sapjes inbegrepen bij de lunch, meestal twee soorten, waaronder jus d’orange en een mix van mango, kiwi en banaan.

Borrel en diner

De dag kan worden afgesloten met een gezellige borrel en diner. Hiervoor hebben wij verschillende soorten keukens op onze menu pagina vermeld staan en veel meer keuze beschikbaar bij aanvraag.

Kom vergaderen in Rotterdam!

Ben je geïnteresseerd om eens met je team te komen vergaderen bij ons in Rotterdam? Kijk dan op onze pagina voor vergaderlocatie Rotterdam. Hier vind je een uitgebreide beschrijving van onze vergaderlocatie Dutch Art Room in Rotterdam. Bellen of mailen vinden wij natuurlijk ook leuk.

Achter de schermen

Nadat alle gasten onze locatie verlaten hebben, wordt de vergaderlocatie schoongemaakt en komen mijn gereedschappen tevoorschijn. De inspiratie van de dag, de energie en de interactie met de mensen – het borrelt allemaal in mijn hoofd en vaak moet het geuit worden. In de stilte van de avond, manifesteert die energie zich op het doek. Tot de late uurtjes schilder ik door in Rotterdam.

In deze flow, verlies ik mezelf in het moment en breng ik mijn innerlijke wereld tot leven. Het is een moment van pure expressie en refectie. De vergaderruimte is dan niet langer een zakelijke omgeving, maar een transformatieve ruimte waar ideeën en emoties de vrije loop krijgen.

Dutch Art Room is een inspirerende plek waar creativiteit en zakelijkheid samenkomen, waar ideeën worden geboren en dromen tot leven komen.

Edgar Simoni