Skip to main content

SIP AND PAINT
Bedrijfsevenement

Creëer samen met je collega’s.

Tijdens het Sip and Paint-bedrijfsevenement bij Dutch Art Room in Rotterdam ga je met je collega’s creëren, terwijl je geniet van heerlijke muziek op de achtergrond en de lekkerste hapjes en drankjes. In de meest inspirerende ruimte van Rotterdam schilder je onder begeleiding van een kunstenaar een meesterwerk waar je trots op kan zijn.

Sip and Paint Rotterdam bedrijfsevenement
Sip and Paint Rotterdam voor bedrijven

De verborgen kunstenaar

Iedere deelnemer krijgt zijn eigen ezel, hoogwaardig doek en verf. Ga aan de slag om je innerlijke kunstenaar naar boven te brengen. Tijdens dit bedrijfsevenement kun je kiezen voor een vaste thema die aansluit bij je bedrijfscultuur of juist helemaal out of the box gaan.

Het Sip and Paint-evenement bij Dutch Art Room in Rotterdam duurt minimaal 2 uur en maximaal zo lang als de creativiteit blijft stromen.

Belevenis

Een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s, waarbij duidelijk zal worden dat er een kunstenaar in ons allen schuilt, komt tot uiting tijdens een Sip And Paint-bedrijfsevenement.

Neem contact met ons op voor meer details en wij zorgen voor een offerte op maat die perfect aansluit bij je wensen, evenement, bedrijf of avond.”

Sip and Paint voor bedrijven Rotterdam

Prijzen Sip & Paint

Prijs incl. zaalhuur, materiaal, drankjes en hapjes

v.a. € 95,- p/p

Sip & Paint Bedrijfsevenement

V.a. 2 personen tot 25 personen.
Inclusief alle materialen.
Begeleiding van onze kunstenaars.
Catering op maat; vers en natuurlijk.

Dutch Art Room

Piekstraat 23F
3071 EL Rotterdam
The Netherlands

TELEFONISCH CONTACT

MAIL CONTACT