Skip to main content

Een unieke feestlocatie huren in Rotterdam bij Dutch Art Room

Speciale momenten vieren in het kunstatelier van Edgar Simoni

Feestlocatie Huren in Rotterdam

“Dutch Art Room Rotterdam; een inspirerende locatie waar kunst en creativiteit bloeit, een plek waar je jezelf kan zijn en een prachtige locatie om speciale momenten te vieren.” – Edgar Simoni

Bij Dutch Art Room Rotterdam bieden we niet alleen een inspirerende plek voor kunst en creativiteit, maar ook een prachtige locatie om speciale momenten te vieren, zoals verjaardagen. Als je op zoek bent naar de perfecte feestlocatie om je verjaardag te vieren in Rotterdam, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een Unieke Feestlocatie in Rotterdam;

hier worden dromen geboren in uren, dagen en soms maanden

Te boeken v.a. 2 personen
Tot 50 personen
Goed bereikbaar met auto en o.v.
Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar
Catering op maat; vers en natuurlijk

Offerte aanvragen

Vier je dag in vrijheid en kleur op onze unieke feestlocatie in Rotterdam.

Dutch Art Room een ruimte van 100 vierkante meter, met hoge plafonds en schitterende lichtinval, is de ideale feestlocatie om je vrienden en familie samen te brengen voor een onvergetelijke dag. Of je nu een verjaardag, intiem samenzijn organiseert of een groter feest plant, onze feestlocatie in Rotterdam is aanpasbaar aan jouw wensen en behoeften.

Met voldoende parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer, maken we het voor jou en je gasten gemakkelijk om bij ons te komen. Bovendien bieden we catering op maat, zodat je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes die perfect passen bij jouw feest.

Feestlocatie Huren in Rotterdam: Dutch Art Room.

Vanavond is het feest, morgen zijn het herinneringen…

Wanneer je “feestlocatie huren Rotterdam” zoekt, ben je op zoek naar een ruimte die niet alleen praktisch is, maar ook sfeervol en inspirerend. Bij Dutch Art Room Rotterdam combineren we de praktische aspecten van een feestlocatie met de kunstzinnige en creatieve sfeer die Dutch Art Room kenmerkt.

Verras & inspireer
-met deze bijzondere feestlocatie in Rotterdam

Je verjaardag vieren in een omgeving vol kunst en inspiratie of wil je gewoon een zaal huren, aanpasbare feestlocatie voor je feestspeciale momenten te vieren? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je feestje op een unieke en gedenkwaardige manier te vieren bij Dutch Art Room Rotterdam. Wij helpen je speciale dag te laten stralen op onze feestlocatie in Rotterdam.